header.png

Trimhockey


Vanaf maart 2004 bestaat er binnen HCB ook de mogelijkheid om deel te nemen aan trimhockey.

Oorsprong:
Trimhockey is enkele jaren geleden ontstaan binnen de KNHB. Verschillende ouders stonden wekelijks aan de kant bij hun kinderen en vonden het jammer dat ze zelf geen ervaring in het hockeyen of kennis van het hockeyspel hadden. Andere ouders hadden vroeger zelf gespeeld en zouden graag weer willen spelen.
Alleen…….als volwassen speler train je één keer in de week en daarnaast speel je op zondag een wedstrijd. Helaas ontbreekt het veel mensen aan tijd om iedere week naast het trainen een halve zondag aan het hockeyen te spenderen. Daar kwam de oplossing: Trimhockey.

Wat is trimhockey?
Op donderdagavond wordt er onder leiding van een trainer het hockeyspel bij gebracht, zowel de technische als de tactische aspecten. Hieraan kan iedereen meedoen met of zonder ervaring. De groep is gemêleerd en bestaat uit mannen en vrouwen, beginners en gevorderden, jong volwassenen en de wat ouderen. Na de training/wedstrijd is er gelegenheid om wat te drinken.
 
Af en toe wordt er een wedstrijd georganiseerd tegen een ander trimhockeyteam. Dit is meestal op de trainingsavond, zodat er geen training maar een wedstrijd wordt gespeeld.
 
Verder organiseert deze groep sinds enkele jaren het inmiddels niet meer weg te denken ZATT-toernooi; een gezellig trimhockeytoernooi, waarbij het niet alleen om de sportieve prestaties gaat (zie ook elders op deze site)!
 
Voor meer informatie kunt u mailen naar: [email protected]
 
 

Agenda

25september Scheidsrechterscursus 19:00 - 20:30
26september Scheidsrechterscursus 19:00 - 20:30
2oktober Scheidsrechterscursus 19:00 - 20:30
Bekijk de gehele agenda

Teamselector

Uitslagen

HCB JD3
Venlo JD3
0:10
HCB J8E1
Horst J8E1
:
HCB JA1
Civicum JA1
:
HCB M6E1
ME2
:
HCB M6E2 mix
Horst ME2
:
HCB M8E1
Scoop M8E2
: