header.png

Algemene informatie


Hockeyclub Blerick (HCB) is een begrip  binnen de Blerickse gemeenschap.  Al bijna 65 jaar zijn we een sportvereniging die meer brengt dan alleen hockey. Onze primaire doelstelling is om onze leden allereerst de sport zo goed mogelijk bij te brengen.Wij, als club, hebben normen en waarden hoog in ons vaandel staan. Kinderen door middel van sport opvoeden tot gezonde volwassenen die weten wat je kunt bereiken als je met z’n allen, als team, voor iets gaat en er voor werkt.

We staan als echte gezinsclub te boek, een club voor jong en oud, gehandicapt en gezond, veel talent of weinig. Binnen onze club komt iedereen tot zijn recht. HCB is een vereniging waar, naast het spelen van hockey, ook de gezelligheid telt.

Elk jaar bruist het van de activiteiten binnen de club. Zo wordt er bijvoorbeeld elk jaar  voor de jeugd een sportdag, een slotdag en een kien- en sinterklaasmiddag georganiseerd en vindt er om de twee jaar een jeugdkamp plaats. Het inmiddels traditionele "Hokkiebal” en deelname van de hockeyclub aan de "Blerickse vastelaovesoptoch” zijn niet meer weg te denken.
Onze jubilarissen en medewerkers/vrijwilligers worden elk jaar speciaal in het zonnetje gezet.

Het is méér dan de moeite waard lid te worden/zijn van HCB.

 

Agenda

12december HCB Spelregelcafé 19:30 - 21:30
28juni HCB Kamp 2019 12:00 - 00:00
29juni HCB Kamp 2019 00:15 - 00:00
Bekijk de gehele agenda

Teamselector

Uitslagen

HCB Z-MB1
MB1,
5:2
HCB Z-MB1
HV Meerssen MB1, HV Meerssen
8:0
HCB ZAALBLOK
Venray H1 - Concordia H1,
:
HCB ZAALBLOK
Venray H1 - Best H1,
:
HCB ZAALBLOK
Nuth D2 - Boxmeer D3,
:
HCB Z-D1
D1,
3:2