Teams.jpg

Trimhockey

Trimhockey is enkele jaren geleden ontstaan binnen de KNHB. Verschillende ouders stonden wekelijks aan de kant bij hun kinderen en vonden het jammer dat ze zelf geen ervaring in het hockey of kennis van het hockeyspel hadden. Andere ouders hadden vroeger zelf gespeeld en zouden graag weer willen spelen, maar hadden hier niet genoeg tijd voor. Trimhockey biedt hen de mogelijkheid om toch op het hockeyveld te staan.

Op donderdagavond worden de trimhockeyers door een trainer zowel de technische als de tactische aspecten van het hockeyspel bijgebracht. Iedereen kan meedoen; met of zonder ervaring. De groep is gemêleerd en bestaat uit mannen en vrouwen, beginners en gevorderden, jong volwassenen en de wat ouderen. Na de training/wedstrijd is er gelegenheid om wat te drinken.

Af en toe wordt er een wedstrijd georganiseerd tegen een ander trimhockeyteam. Dit is meestal op de trainingsavond, in plaats van de training. Daarnaast organiseert deze groep sinds enkele jaren het inmiddels niet meer weg te denken ZATT-toernooi: een gezellig trimhockeytoernooi, waarbij het niet alleen om de sportieve prestaties gaat!

Voor meer informatie kan er gemaild worden naar: [email protected]

27oktober Halloween (voor jeugd vanaf D) 18:00 - 23:00
24november Sinterklaas / kien-middag 14:00 - 18:00