header.png

Sponsor worden

Algemene informatie

Hockeyclub Blerick (HCB) is een begrip  binnen de Blerickse gemeenschap.  Al meer dan 65 jaar zijn we een sportvereniging die meer brengt dan alleen hockey. Onze primaire doelstelling is om onze leden de sport zo goed mogelijk bij te brengen.

Wij, als club, hebben normen en waarden hoog in ons vaandel staan. Kinderen door middel van sport opvoeden tot gezonde volwassenen die weten wat je kunt bereiken als je met z’n allen, als team, voor iets gaat en er voor werkt is ons doel.
We staan als echte gezinsclub te boek, een club voor jong en oud, gehandicapt en gezond, veel talent of weinig. Binnen onze club komt iedereen tot zijn recht. HCB is een vereniging waar, naast het spelen van hockey, ook de gezelligheid telt.
Elk jaar bruist het van de activiteiten binnen de club. Zo wordt er bijvoorbeeld elk jaar  voor de jeugd een sportdag, een slotdag en een kien- en sinterklaasmiddag georganiseerd en vindt er om de twee jaar een jeugdkamp plaats. Het inmiddels traditionele "Hokkiebal” en deelname van de hockeyclub aan de "Blerickse vastelaovesoptoch” zijn niet meer weg te denken.?Onze jubilarissen en vrijwilligers worden elk jaar speciaal in het zonnetje gezet.

Zoals iedere moderne vereniging hangt HCB af van inkomsten uit contributies en ook vooral van ondersteuning van sponsoren. Onze vereniging telt vele trouwe aanhangers uit de Blerickse middenstand die al vele jaren hun bijdrage schenken voor de continuïteit van onze vereniging. De sponsorcommissie tracht met deze folder een volledige inkijk te bieden in de mogelijkheden die u of uw bedrijf kan kiezen voor de noodzakelijke ondersteuning. Door de gekozen organisatiestructuur (Stichting Bevordering Hockeysport Blerick) kunnen we garanderen dat uw bijdrage beslist ten goede komt van onze club en leden en helpt onze visie na te streven.

Het is dus méér dan de moeite waard sponsor te worden/zijn van HCB. Wilt u meer weten bekijk dan onze sponsorgids en/of laat u informeren door de sponsocommissie. Stuur dan een mail naar [email protected].

R. M. Sanders, Voorzitter.

12december HCB Spelregelcafé 19:30 - 21:30
28juni HCB Kamp 2019 12:00 - 00:00