header.png

Ledenacties

Sponsors hebben de mogelijkheid eigen advertenties te beheren voor onze website. Deze zijn terug te vinden in het blokje "Media sponsors". De sponsor kan zijn aanbod/actie plaatsen welke dan direct zichtbaar is voor de bezoekers van de website. Na een klik op de banner blijft de bezoeker op de site en komt in de sponsorpagina  terecht, deze pagina is dan door de sponsor zelf gevuld en bijgehouden.
Dus kijk regelmatig welke acties onze sponsors voor jou in de aanbieding hebben.
Actie Health and RacketClub Venlo:

HRC Venlo doneert iedere maand € 2,50 per persoon in de clubkas van HCB!

Leden van HCB kunnen voor een gereduceerd tarief van € 22,50 per maand sporten bij Health & RacketClub Venlo. Daarnaast doneert HRC Venlo iedere maand € 2,50 in de clubkas van HCB gedurende de periode die jij daar sport. Dat is een fantastische samenwerking! Fitness en/of het volgen van groepslessen heeft een positief effect op het voorkomen van blessures. Daarnaast is het ook een perfecte aanvulling naast hockeytrainingen om je conditie op peil te houden of kracht op te bouwen voor hockeywedstrijden. De gediplomeerde instructeurs kunnen je daar perfect in ondersteunen. Een greep uit de mogelijkheden van Health & RacketClub Venlo:
- Fitness (open van 07.00 uur!)
- Less Milss groepslessen zoals Body Pump, Body Attack, Zumba, Sh’Bam.
- Spinning met een uitgebreid aanbod aan lessen.
- Virtual spinning waarbij je coaching krijgt van een virtuele instructeur.
- Squashbanen om lekker een balletje te slaan en conditie op te bouwen!
- Sauna voor sneller herstel van je spieren en natuurlijk ontspanning.
- Fysiotherapie voor lichamelijke klachten en advies.

Kom snel langs voor meer informatie!
Heymansstraat 101 of bel 077 – 32 32 600.
Je mag ook een e-mail sturen naar [email protected].

Voorwaarden: HRC Venlo behoudt zich het recht om lidmaatschappen om te zetten naar een regulier lidmaatschap op het moment dat een lidmaatschap bij sportvereniging wordt beëindigd. Aanbod alleen geldig voor leden van sportvereniging. Partners, kinderen of inwonende familieleden betalen € 26,50 per maand.

24juni Opruimen ZATT-2018 10:00 - 13:00
29juni Algemene Ledenvergadering (ALV) 19:30 - 21:00