header.png

Slotdag jongste jeugd

De officiële naam voor deze dag is “competitie-slotdag” en is de afsluiting van het hockeyseizoen.  Eigenlijk is het de laatste competitiewedstrijd, vandaar ook de naam: competitie-slotdag.  Alle teams worden daarom ook verwacht op deze bijzondere dag!

Alle categorieën van de jongste jeugd gaan bij een club op bezoek om daar een slot-toernooi te spelen. De F3 teams spelen bij elkaar, de E6 teams, de E8 en de D8 teams ontmoeten elkaar die dag. De club die teams op bezoek krijgt, maakt er een leuke ochtend van. Er worden een paar wedstrijdjes gespeeld, alle kinderen krijgen een traktatie en als klap op de vuurpijl ontvangt elke speler/speelster een medaille, want ze zijn natuurlijk allemaal kampioen geworden!

25september Scheidsrechterscursus 19:00 - 20:30
26september Scheidsrechterscursus 19:00 - 20:30