header.png

Kien- en Sinterklaasmiddag

Elk jaar wordt er bij HCB een gezellige Sinterklaasmiddag georganiseerd voor alle jeugd. Aangezien dit een feest voor iedereen is, is er voor alle teams wat te doen. Het begint met een Sinterklaasspeurtocht voor de jongste jeugd in en rondom onze gezellige Keet. Alle teams gaan onder begeleiding van een trainer of coach alle spellen doen en proberen een pietendiploma te verdienen. Er lopen dan ook de hele tijd Zwarte Pieten rond om mee te helpen en dingen voor te doen. Voor elk team is er ook een moment dat ze even lekker met Sinterklaas en zijn hoofdpiet kunnen praten. Dit vinden de kinderen altijd ontzettend spannend en is o, zo leuk!
Na de speurtocht begint onze kienmiddag voor alle jeugd van HCB. Elk jaar zijn er weer prachtige prijzen te winnen en komen de kinderen in grote getalen.

28juni HCB Kamp 2019 12:00 - 00:00
29juni HCB Kamp 2019 00:15 - 00:00