header.png

Jeugdkamp

Een keer in de twee jaar gaan we met de jeugd op kamp. Dit vindt meestal plaats op een groot kampterrein met slaapplaatsen binnen en, voor de oudere jeugd, tenten. Aangezien we zo’n grote jeugdafdeling hebben, gaan er ook altijd veel kinderen mee op kamp. We zijn meestal met een groep van rond de 100 personen (inclusief de begeleiding).
We gaan op vrijdagavond rond 17.00 uur weg en maken dan onze slaapplaatsen gereed. Dan gaat het feest beginnen, met een groot spel voor iedereen.  Daarna gaat de jongste jeugd meestal richting de slaapzaal, waar uiteraard heel veel geslapen wordt de eerste nacht…..De oudste jeugd mag dan nog mee met het nachtspel, meestal in het bos.
’s Morgens weer op tijd op en dan is er de hele dag door tijd voor speurtochten, lekker af en toe niks doen en met je team spelen. Op tijd wat eten en drinken en oefenen voor de bonte middag/avond. Daar geeft elk team een optreden weg; talent genoeg op onze hockeyclub!!  Meestal is er dan weer  tijd voor een avond/ nachtspel.
Op zondag wordt er lekker ontbeten en doen we nog een activiteit en rond 16.00 uur zijn we moe en voldaan terug op de club.
Dit kan uiteraard niet zonder alle vrijwilligers die meehelpen. Het is ontzettend fijn om te zien dat ouders/ trainers/ coaches zo enthousiast meehelpen binnen de club.
Het eerstvolgende kamp zal plaatsvinden in april 2017. Gaan jullie dan ook weer mee?

12december HCB Spelregelcafé 19:30 - 21:30
28juni HCB Kamp 2019 12:00 - 00:00