header.png

After summer toernooi

Sinds enkele jaren wordt er op het complex van HCB het After Summer Toernooi georganiseerd. En er kan wel gesteld worden dat het inmiddels een begrip is geworden binnen de club én bij vrienden/bekenden van de club.

Het toernooi vindt vlak vóórdat het nieuwe seizoen begint plaats en dit blijkt  een gouden greep te zijn. Iedereen is dan in de gelegenheid om bij te kletsen of vakantieverhalen uit te wisselen. Voor velen is dit ook het moment om, na een lange rustperiode, weer aan de slag te gaan met stick en bal. De betreffende dag is onder te verdelen in 3 delen, te weten:

1. Het jeugdgedeelte;
2. Het seniorengedeelte;
3. De feestavond.

Het jeugdgedeelte vindt altijd ’s morgens plaats. Er worden diverse spellen gespeeld, maar ook enkele wedstrijdjes, waaronder een tegen de ouders.

Rond een uurtje of 2 is het de beurt aan de senioren tot aan het begin van de avond. Hierbij vormen de oudste jeugdleden en de senioren met (o.a. niet hockeyende) vrienden en familie een team waarmee ze om de eer strijden. Tussendoor wordt er ook voor de inwendige mens gezorgd. Er staat een barbecue met daarbij allerlei lekkere stukken vlees en salades.

Nadat er een winnaar bekend is gemaakt kan vaak ook meteen gestart worden met het laatste gedeelte van deze dag, namelijk de feestavond. Dit is iets waar velen naar uitkijken. Onder begeleiding van een DJ worden er vele leuke nummers gedraaid, die vaak ook nog thema gerelateerd zijn. Ieder jaar wordt er namelijk een ander thema aan deze dag gehangen. Het clubhuis wordt dan, voor zover mogelijk, versierd aan de hand van dit thema. Zo zijn onder andere “Boogie Wonderland”, “Ik hou van Holland” en “Waikiki Beach” al een keer voorbij gekomen.

24juni Opruimen ZATT-2018 10:00 - 13:00
29juni Algemene Ledenvergadering (ALV) 19:30 - 21:00