header.png

Jubileum editie ZATT-10 "Woodstick" weer super geslaagd

Wij als trimmers van HCB organiseerden op 8 juli het 10-jarig jubileum Zomeravond Avond Trimhockey Toernooi (ZATT). Dit jaar met als thema "Woodstick”.

De gastteams kwamen uit Boxmeer, Cranendonck, Eindhoven, Grave, Nijmegen, Tegelen en Valkenswaard waarbij menig team ludiek inspeelde op het "Woodstick” thema.

Plezier, gezelligheid en sportiviteit, begeleid door een 3-gangen live-cooking door kok Alois, waren de belangrijkste ingrediënten van dit jubileumtoernooi.

De ieder jaar weer unieke ZATT-bokaal werd uitgereikt aan het gezelligste en sportiefste team van het toernooi, overeenkomstig de doelstellingen van trimhockey.

De ZATT-trofee ging ditmaal naar Union uit Nijmegen.

Na afloop van het toernooi trad de 7-mans coverband  "The automatic DBP" op en wist alle aanwezigen in een geweldige feeststemming te brengen (lees het leuke verslag maar eens op hun Facebook site).  DJ Marcel gaf daar een prima vervolg op en zette de stemming door tot in de kleine uurtjes.

We waren ook zeer blij met de vele handjes uit onze vereniging die ons hebben geholpen. Nogmaals bedankt allemaal!

Kijk nog maar eens naar de bewijzen van die fantastische dag:

01 Foto’s Julia óf 02 Foto’s Jack óf 03 Foto's Gé óf 04 Foto's Piet

Zo’n feest is voor herhaling vatbaar, dus is de aanzet voor ZATT-11 is al gemaakt:

Save the date: zaterdag 30 juni 2018!

24juni Opruimen ZATT-2018 10:00 - 13:00
29juni Algemene Ledenvergadering (ALV) 19:30 - 21:00