header.png

HCB Feest

Tot voor kort waren de ‘keetfeesten’ een begrip voor de leden van de hockeyclub. Deze feesten werden georganiseerd in het kader van de actie ‘keet up-to-date’. De actie had tot doel  geld in te zamelen voor de inrichting van het vernieuwde clubhuis.

Het nieuwe clubhuis inclusief de inrichting is inmiddels gerealiseerd en de succesvolle feesten krijgen een vervolg, maar wel vanuit een ander concept en met een nieuwe naam. De nieuwe naam  wordt: HCB feest.

De feesten voor A,B en senioren teams vinden plaats op vrijdagavond. Het feest begint om 21:30 uur en duurt tot 02:00 uur. Bezoekers zijn welkom tussen 21:30-22:30 uur, hierna sluiten de deuren.

Elk jaar zullen er 3 hcbfeesten plaatsvinden, per feest zal een team de organisatie op zich nemen en vanuit het concept een feest organiseren. Elke feest krijgt een eigen thema, te denken valt aan ‘gala’, ‘the seventies’ , ‘oktoberfeest’  of  ‘stout in het oerwoud’.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je op de hoogte blijven? Bezoek ons dan snel op sociale media.

25september Scheidsrechterscursus 19:00 - 20:30
26september Scheidsrechterscursus 19:00 - 20:30