Lidmaatschap.jpg

Instructies bij het invullen
1. Start met een hoofdletter bij het invullen van alle gegevens (bijv. Venlo).

2. Voorletters: zet een punt na iedere letter!

3. Geboortedatum: bij het invullen kies in het keuzevak eerst het jaar, dan de maand en vervolgens de dag.

4. Postcode: zet een spatie tussen de 4 cijfers en 2 hoofdletters (voorbeeld: 5921 JS).

5. Telefoonnummers: voorbeeld: 0771234567 of 0612345678.

6. IBAN-Bankrekening: dit dient te bestaan uit 18 tekens: 8 tekens betr. uw bank en 10 cijfers van uw rekeningnummer. Vul daarom vóór het nummer aan met nullen tot totaal 10 cijfers (voorbeeld: NL99RABO0107654321).

Bevestiging inschrijving
Indien u na het versturen van de aanmelding geen bericht van succesvolle inschrijving op het scherm ziet en/of geen bevestigingsmail ontvangt dan is de inschrijving niet gelukt. Stuur in dat geval een mail naar [email protected]

Persoonlijk

(datum: dd-mm-yyyy)

Contact info

Financieel

Vrijwilligerstaken

Wilt u aangeven waarvoor wij uw medewerking mogen vragen als vrijwilliger? Hockeyclub Blerick is een vereniging die draait op de inzet van leden en op ouders van jeugdleden. Wij doen dan ook een beroep op u om een bijdrage te leveren als vrijwilliger van de club. Als iedereen een kleine bijdrage levert in de organisatie, dan hoeft het voor niemand belastend te zijn! Wij verzoeken u vriendelijk uit onderstaande taken minimaal één keuze voor “Ja” te maken of een toelichting te geven bij de laatste vraag. De keuzes die u aangeeft, kunnen voor ons aanleiding zijn om contact met u op te nemen. Laten we er samen voor zorgen dat onze club een bloeiende vereniging blijft en onze (jeugd)leden alle kansen bieden om lekker bezig te kunnen zijn in een veilige en positieve omgeving!.

27oktober Halloween (voor jeugd vanaf D) 18:00 - 23:00
24november Sinterklaas / kien-middag 14:00 - 18:00