header.png

MC1 zaalkampioen

2 maart 2020
Met nog 2 wedstrijden te gaan zijn deze toppers alweer kampioen geworden!
Ondanks tegenslagen van een keepster met gebroken sleutelbeen, een speelster met een gebroken middenhandsbeentje en een derde speelster met een gebroken duim en een vastelaoves-adjudante hebben de meiden het toch voor elkaar gekregen om weer kampioen te worden in de 1e klasse! Afgelopen najaar werden zij ook al veld-herfstkampioen...
Op naar de receptie!

De meiden van C1 willen graag alle meiden die gevraagd werden om in te vallen, Maartje Maud en Juul C2 en ook keepster Fabiënne van D1, bedanken voor hun hulp! Zij hebben nog een flink aantal wedstrijden meegespeeld! Ook werd voor de start van het zaalseizoen keepster Mirabel al bij mC2 geleend!
Mede dankzij hun inzet zijn ze ongeslagen kampioen geworden! Ook de laatste 2 wedstrijden werden gewonnen!
Na de winterstop gaat deze hele groep op het veld in de subtop hockeyen! Wij zijn ontzettend benieuwd naar hun prestaties op dit niveau, komen jullie ze aanmoedigen?

HCB J8E1
Venlo J8E1, Venlo