header.png
Nieuws
Nieuws afbeelding

Prijsvraag!

14 september 2019 Beste leden, ouders, vrijwilligers en overige geïnteresseerden,

De drie hockeyclubs in de gemeente Venlo willen hun samenwerking verder versterken door te fuseren. Tijdens de drie ledenvergaderingen die begin november plaatsvinden, zullen de leden de besturen van de verenigingen het mandaat moeten geven om die fusie (juridisch) in gang te zetten. Als de drie verenigingen akkoord gaan met de fusie, moet kort daarop de nieuwe clubnaam en het tenue vermeld worden in het fusiebesluit. Daarom schrijven we nu een prijsvraag uit onder alle leden, om te komen tot een toonaangevende naam en een professioneel tenue voor de nieuwe nog op te richten hockeyclub. Jullie creatieve ideeën zijn dus gevraagd!

Je kunt op 2 manieren meedenken:
  1. Download en print het Prijsvraagformulier. Vul je idee voor de nieuwe clubnaam in, kleur het tenue en doe het formulier in de ontwerpdoos in het clubhuis. Je mag het formulier ook scannen of digitaal opmaken en mailen naar [email protected]. Heb je alleen een idee voor de nieuwe clubnaam, dan mag je die natuurlijk ook los mailen.
  2. Meld je aan voor de klankbordgroep. Voor de klankbordgroep zoeken we mensen die affiniteit hebben met vormgeving, kleding en/of styling. Deze groep gaat samen met de werkgroep Cultuur & Toekomst de ideeën voor het tenue beoordelen, eventueel finetunen en beslissen welke voorstellen we presenteren aan de Stuurgroep Fusie. Stuur een e-mail naar [email protected] om je aan te melden voor de klankbordgroep.
Lever je ideeën uiterlijk zondag 22 september in en win het nieuwe clubtenue!

Agenda

26juni Algemene Ledenvergadering 20:00 - 21:30
Bekijk de gehele agenda

Teamselector

Uitslagen

HCB J8E1
Venlo J8E1, Venlo
:
HCB M6E1
Horst M6E1, Horst
:
HCB M6E2 mix
Weert M6E1, Weert
:
HCB M8E1
HCPM M8E1, HCPM
:
HCB M8E2
HV Meerssen M8E2, HV Meerssen
:
HCB M8E3 mix
VHV Sjinborn M8E2, VHV Sjinborn
: