header.png

Grote Clubactie 2019: sta jij al in de startblokken?

11 september 2019

Zaterdag, 14 september 2019, gaat de Grote Clubactie van start. De verkoopboekjes liggen voor alle coaches vanaf zaterdag 14 september klaar in de bestuurskamer, zodat jullie meteen aan de slag kunnen.

Met de loten zijn vele prijzen te winnen (zie www.clubactie.nl). Maar ook voor jou zelf loont het om zoveel mogelijk loten te verkopen. Iedereen die 10 loten of meer verkoopt krijgt € 0,30 per lot uitbetaald. Bovendien krijgen de beste drie verkopers nog een extra geldprijs. De beste verkoper krijgt € 20,00, de op een-na beste € 15,00 en de derde beste verkoper € 10,00. Daarnaast is er voor het team dat de meeste loten verkocht heeft zelfs een teamprijs in de wacht te slepen.

Heb jij jouw verkooproute dus al uitgestippeld? Ga bijvoorbeeld samen met een aantal teamgenoten langs de deuren in jouw buurt. Heb je toevallig binnenkort een verjaardag, feest of ander evenement? Vergeet je verkoopboekje dan ook zeker niet, dan kun je zomaar in een klap flink wat loten verkopen.

30november Sinterklaas & Kienmiddag 13:00 - 16:45

Nuenen D1, Nuenen