header.png

Voorlopige teamindelingen Jongste Jeugd en Junioren

21 juni 2019

Beste jeugdleden en ouders van jeugdleden,

Het seizoen 2018-2019 is afgelopen en wij van de Technische Commissie Junioren willen alle coaches, trainers, scheidsrechters en iedereen die zich heeft ingezet om onze jeugd een tof seizoen te bezorgen enorm bedanken. Zonder alle vrijwilligers kunnen we HCB niet draaiende houden en met alle vrijwilligers hebben alle kinderen heel veel plezier gehad! Wij zijn HCB!

Na de zomer gaan we weer een druk seizoen tegemoet en hiervoor hebben we weer spelleiders, trainers, scheidsrechters en coaches nodig, maar ook jullie ouders hebben we nodig voor diverse jeugdactiviteiten, bardiensten, commissies en andere activiteiten binnen de club. Wil je als ouder ook je steentje bijdragen voor de club van je zoon of dochter, laat het ons weten en stuur een mailtje naar [email protected]. Overal kunnen we handjes gebruiken en bovendien is het heel gezellig met elkaar!

De trainingen gaan nu nog een weekje door (t/m 29 juni) en we starten weer midden augustus met de nieuwe teams. De exacte datum en het trainingsschema worden later bekend gemaakt.

Zaterdag 31 augustus worden er oefenwedstrijden gespeeld met de nieuwe teams. Wellicht dat sommige teams al eerder beginnen, maar dat horen jullie t.z.t. van de coach. Zaterdag 7 september start de competitie.

Voor het nieuwe seizoen zijn de voorlopige teamindelingen bekend (zie bijlage onderaan dit bericht). Deze voorlopige teamindelingen kunnen tussentijds door de TC Junioren aangepast worden als hier reden toe is. Mocht je vragen hebben over de voorlopige teamindelingen, dan kun je contact opnemen met de coördinator TC Junioren van het betreffende team.

Iedereen een hele fijne zomervakantie en we zien jullie daarna graag gezond en fit weer terug op het hockeyveld. Tot het volgend seizoen!

TC Junioren

Bijlage