Start benjamins en hockeyschooltraining

31 augustus 2011

Zaterdag 10 september start bij hockeyclub Blerick van 9.00u-10.00u de benjamin en hockeyschool training.
Een kind mag lid worden van Hockeyclub Blerick vanaf de leeftijd van 5 jaar.

De benjamins is een groep kinderen tussen de 5 en 7 jaar die nog nooit gehockeyd hebben. Bij de benjamins leren ze de basis van het hockey. Je mag 5 trainingen gratis meedoen voor je beslist of je lid wordt.
Als je lid wordt dan blijf je nog tot je 7 jaar bent bij de benjamins trainen. Je speelt dan wel ieder jaar een benjamintoernooi en kunt meedoen aan de sportmiddag, Sinterklaasmiddag, carnavalsbal enz.

Wanneer een kind 7 jaar wordt dan stroomt het bij de eerstvolgende nieuwe teamindelingen door naar een F-team. Deze kinderen spelen al echte wedstrijdjes op zaterdag tegen clubs uit de regio en zullen dan met het team 's avonds gaan trainen.

De Hockeyschool is een groep kinderen tussen de 7 en 10 jaar die nog nooit gehockeyd hebben. Daar leren ze de eerste weken de basis van het hockey. Ook bij de hockeyschool mag je 5 trainingen gratis meedoen voor je beslist of je lid wordt. Als je lid wordt dan blijf je nog enige tijd bij de hockeyschool trainen voor je ingedeeld wordt bij een team.

Het kan zijn dat kinderen dan enige tijd bij de Hockeyschool en 's avonds bij een team trainen.
Voor een kind wedstrijdjes mag meespelen, zal het minimaal 3 tot 4 maanden getraind moeten hebben. Dit is om de basis van het hockeyspel te leren en voor de veiligheid van het kind en andere kinderen. We merken uit onze ervaring dat het niet verstandig is om kinderen al eerder mee te laten spelen.

Wanneer je bij de benjamins of hockeyschool mee komt trainen hoef je de eerste 5 trainingen nog niets te kopen, doe gewoon wat sportkleren en sportschoenen aan. Hockeysticks liggen bij de club.

Voor meer informatie en aanmelden voor deze trainingen: [email protected]
Onder vermelding van naam en geboortedatum.

Kinderen van 11 jaar en ouder kunnen natuurlijk ook lid worden. Wanneer zij zich aanmelden trainen ze eerst een tijd bij een team mee voordat ze wedstrijden gaan spelen.
Ook zij mogen 5 keer gratis meetrainen.
Zij kunnen voor meer informatie en voor zich aan te melden terecht bij: [email protected]

12oktober Jubilarissenavond 19:30 - 23:00
30november Sinterklaas & Kienmiddag 13:00 - 17:00