Jongste Jeugd Slotdag bij Hockeyclub Blerick op 18 juni jl.

20 juni 2011

Zaterdag 18 juni vond bij hockeyclub Blerick de jongste jeugd slotdag plaats. Met dit toernooitje sluiten de 7, 8 en 9 jarigen het hockey seizoen af. Er waren zo’n 250 kinderen verdeeld over de meisjes 6-tallen en de  jongens 8-tallen. De teams kwamen uit Venray, Roermond, Venlo, Tegelen, Helden, Weert en Blerick.

Met slechte weersverwachtingen in het vooruitzicht begonnen de teams om 9.30u aan hun eerste wedstrijden. Door iedereen werd er gestreden voor de winst. Maar winst of verlies, de kinderen hadden er allemaal plezier in. Om 13.00u ging iedereen met een medaille om naar huis. Een geslaagd toernooi met redelijk goed weer en met
allemaal winnaars.

Het bar en keukenpersoneel, de EHBO, spelleiders en iedereen die een handje geholpen heeft bedankt. En wat de weersverwachtingen betreft, om ongeveer 13.15u viel de regen met bakken uit de regen. Wat een timing.

De technische commissie jongste jeugd