Businessclub Maassenhof

16 juni 2011

Afgelopen woensdag, 15 juni, hebben we onze businessclub leden een gezellige dag kunnen aanbieden in ruil voor de financiële steun die onze vereniging van hen krijgt. In een informele sfeer konden de BCM-leden en onze mensen van de sponsorcommissie met elkaar kennis maken.

Dit jaar wilden we onze steunpilaren uitnodigen voor een spelletje golf om zodoende eens lekker los te komen van de dagelijkse drukte van werk en stress die dit soms met zich mee neemt. Het geheel kon plaatsvinden i.s.m. De Golfhorst in Horst-America. Na een kopje koffie met vlaai werd iedereen onder de hoede van een golf-pro naar de driving range gebracht waar de mensen die dit spelletje nog nooit hadden gespeeld leerden om een “club” vast te houden en een balletje weg te slaan. Na een uurtje oefenen werden er teams samengesteld waarbij ervaren- en onervaren spelers bij elkaar werden gevoegd en mochten deze de baan op voor een klein wedstrijdje. Aansluitend werd er, onder het genot van een hapje en een drankje, nog lang nagepraat, waarbij ik hier en daar een businesskaartje van eigenaar zag verschuiven en er ook een enkele afspraak werd gemaakt. Precies waarvoor de businessclub in het leven is geroepen.

Over een tijdje zal de sponsorcommissie weer trachten iets op te zetten voor deze belangrijke groep van sponsoren. Ik denk dat de, nu afwezige, BCM-leden ook in staat zullen zijn hierbij aanwezig te zijn als ze lezen hoe gezellig en succesvol deze dag is verlopen.

Rest mij om alle aanwezige mensen nogmaals te bedanken voor hun bijdrage en de gezellige dag op de Golfhorst.

René Sanders