Jongste Jeugd Sportmiddag HC Blerick op 11 juni jl.

15 juni 2011

Voor jeugd door de jeugd

Op pinksterzaterdag, 11 juni, vond er bij Hockeyclub Blerick een sportmiddag plaats voor de jongste jeugd, vriendjes en vriendinnetjes, kinderen van 5 t/m 10 jaar.
De spellen werden begeleid door de oudere jeugd uit meisjes en jongens A en B. Zij hebben zo’n 78 kinderen, waarvan 26 niet-leden, een leuke sportmiddag bezorgd. Jongens en meisjes bedankt.

De kinderen gingen om 14.00 uur het veld op, maar moesten er enige minuten later in verband met een regen- en onweersbui al weer af. Dit ging zo door tot ongeveer 15.00 uur. Toen konden we onder een heerlijk zomerzonnetje de spellenmiddag voortzetten.

Er werden spellen gedaan zoals hockey-sjoelen, hockey-kegelen, een circuitje, sprinten met en zonder bal, scoren enz.

Ook stond er een opblaasbaar hockeyveld waarin iedere keer zo’n 6 kinderen een partijtje tegen 3 jongens A spelers speelden. Dit werden pittige wedstrijdjes met luid gejuich als de kinderen scoorden.

De middag werd afgesloten in de kantine met discomuziek en een ballonnenspel. Even voor zessen was de prijsuitreiking en werd de sportmiddag met een verrassing afgesloten. De kinderen kregen allemaal een gesponsorde bidon van MAXIM sportvoeding, geregeld door Paul Vaessen.
Verder willen we ook Intersport Blerick bedanken voor de sponsoring.

Tot slot willen wij de kantinemensen, de EHBO’er en alle anderen die deze dag hebben doen slagen bedanken. De sportdag zal komend seizoen zeker een vervolg krijgen!

Klik hier http://www.hockeyclubblerick.nl/files/library/11-6-2011 hcb sportdag jeugd mijnalbum.mht om nog meer foto's te bekijken van deze sportmiddag.

De technische commissie jongste jeugd

12oktober Jubilarissenavond 19:30 - 23:00
30november Sinterklaas & Kienmiddag 13:00 - 17:00