Kampioenentoernooi JC1 en JC2

20 juni 2011

Jongens C1 Zuid Nederlands Kampioen 1e klasse!

Zondag 19 juni is jongens C1 van Hockeyclub Blerick Zuid Nederlands Kampioen geworden in Rosmalen. Concordia, Rosmalen, Drunen en Etten-Leur waren de andere kampioenen uit de Zuid Nederlandse competitie. Blerick moest wel even wakker geschud worden door Concordia (Roermond), die het Blerick in de eerste wedstrijd nog even moeilijk wisten te maken. 1-1 was de uitslag van deze wedstrijd. Misschien was het ook wel de kampioensreceptie van de dag ervoor in Blerick, waar 10 teams van Blerick hun kampioensschap vierden samen met 500 familieleden en vrienden, die er voor zorgde dat het Blerickse team even moeilijk op gang kwam.

Maar de volgende wedstrijden werden allemaal gewonnen, waarvan de wedstrijd tegen Etten-Leur zeker de moeite van het kijken waard was. Snel combinatie hockey en twee verschrikkelijk mooie doelpunten zorgde ervoor dat Blerick dit Zuid Nederlands Kampioenschap niet meer uit handen gingen geven. Drunen kon daar in de laatste wedstrijd dan ook niets meer aan veranderen. De beker ging dus net zoals vorige week, toen jongens C1 ook al het toernooi in Maastricht wist te winnen, mee naar Blerick!

Jongens C2

Frank Raemakers

20-6-2011 @ 19:10:54 |Jongens C1, proficiat.

René Sanders

21-6-2011 @ 11:33:12 |Super goed jongens. Jullie zijn klasse en onder aanvoering van Ruud niet te verslaan. hoe gaan jullie Ruud overhalen bij jullie te blijven?!!!!!!!Ruud, man, als dit niet motiveert!!!!