Tapwedstrijd voor alle senioren

3 mei 2011
Wat ??? Tapwedstrijd voor alle senioren!!!
Wanneer ??? Zaterdag 14 Mei van 20.00 uur - ??
Waar ??? Onze Keet !!!
Waarom ??? Omdat het gezellig is !!!

Op zaterdag 14 mei vindt de supervisie instructie avond plaats. Om dit in een leuk jasje te steken, hebben wij een 3-koppige gerenommeerde jury bereid gevonden voor een heuse tapwedstrijd, die na de instructies begint. Eén van deze juryleden fungeert ook als jurylid op de vakscholen en heeft dus de
nodige ervaring omtrent dit gebeuren. Uiteraard is er voor het beste team een leuk presentje, waarvan wij de inhoud liever nog even voor ons houden.

Bij deze nodigen wij dan ook alle senioren teams en aanverwanten uit mee te doen, aan te moedigen of gewoon te komen omdat het gezellig is. Tijdens de tapwedstrijd zal er voor een hapje worden gezorgd.

Aanmelden s.v.p. vóór 10 mei a.s. bij Deen Wevers ([email protected] ), Hans Peelen ([email protected]) of via [email protected].

Graag tot 14 mei !!!

Deen en Hans