Update zaaltrainingsschema

23 januari 2020 In onderstaande bijlage zie je een aangepast en bijgewerkt zaaltrainingsschema.

Ben je als trainer verhinderd dan dien je eerst zelf een vervanger te regelen (via de trainers app) en als dat niet lukt contact op te nemen met Ron van Weerdt. Kijk voor de weekeinde trainingen of je niet hoeft te fluiten.

Als je start met de training in Egerbos dan neem je uiterlijk een dag van te voren met Peter Heukels contact op om voor afspraak te maken wanneer je de ballen kunt ophalen. Degene die als laatste traint brengt de tas terug naar Peter. Zijn gegevens zijn: Peter Heukels, Wilgenstraat 10, Blerick, telefoon 077-3822573.

Zorg dat als je laatste de laatste training hebt, dat de balken zijn opgeruimd voordat de tijd is verstreken. Er is een uitzondering. De balken hoeven op vrijdagavond in H&R hal niet opgeruimd te worden.
Zorg dat je bij H&R niet de zaal ingaat als er voor jouw trainingsuur begint geen zaalhockey is.

Materiaal

Bij de balie van de zaal in de Boekend (H&R) staat een tas met 50 ballen en een aantal kegeltjes. Zorg dat als je de laatste bent alle ballen worden verzameld en samen met de hoedjes terug worden gezet bij de balie.

Bijlage

15maart Receptie zaalkampioenen 16:30 - 23:00