Zaaltrainingen update

5 december 2019

Trainingen binnen.

Op dit moment is het schema tot aan het einde van het jaar. Het schema is als bijlage toegevoegd. Ben je als trainer verhinderd dan dien je contact op te nemen met Ron van Weerdt. Kijk voor de weekeinde trainingen of je niet hoeft te fluiten.

We hebben een aantal trainingsuren in Egerbos. Als je start met de training in Egerbos dan neem je uiterlijk een dag van te voren met Peter Heukels contact op om voor afspraak te maken wanneer je de ballen kunt ophalen. Degene die als laatste traint brengt de tas terug naar Peter. Zijn gegevens zijn: Peter Heukels, Wilgenstraat 10, Blerick, telefoon 077-3822573.

Zorg dat als je laatste de laatste training hebt, dat de balken zijn opgeruimd voordat de tijd is verstreken. Er is een uitzondering. De balken hoeven op vrijdagavond in H&R hal niet opgeruimd te worden.
Zorg dat je bij H&R niet de zaal ingaat als er voor jouw trainingsuur begint geen zaalhockey is.

Materiaal

Bij de balie van de zaal in de Boekend (H&R) staat een tas met 50 ballen en een aantal kegeltjes. Zorg dat als je de laatste bent alle ballen worden verzameld en samen met de hoedjes terug worden gezet bij de balie

LISA

De trainingen zullen z.s.m. ook in de agenda in de lisa app verschijnen.

Bijlage

17april Algemene Leden Vergadering Fusiebesluit 20:00 - 22:00