Update zaalhockey

25 november 2019 Wedstrijdschema

Het schema is gepubliceerd door de KNHB. Ze melden het volgende: Een aantal jaar is het ons gelukt om voorafgaand aan de deadline het wedstrijdprogramma te publiceren. Helaas hebben wij dit seizoen enkele tegenslagen gehad, waardoor wij de deadline niet hebben gehaald. Hiervoor onze oprechte excuses. We begrijpen dat dit voor jullie ontzettend vervelend is en extra werk bezorgd. Toch hopen we op jullie begrip en hopen we dat jullie begrijpen dat ook wij ontzettend hard ons best doen.

Op dit moment zal het programma alleen nog zichtbaar zijn via de standenmotor op KNHB.nl. Binnen afzienbare tijd zal het schema ook via LISA app te zien zijn.

Trainingen binnen

Op dit moment is het schema voor de eerste weken bekend. Het schema is als bijlage toegevoegd. Ben je als trainer verhinderd dan dien je contact op te nemen met Ron van Weerdt. Kijk voor de weekeinde trainingen of je niet hoeft te fluiten.

We hebben een aantal trainingsuren in Egerbos. Als je start met de training in Egerbos dan neem je uiterlijk een dag van te voren met Peter Heukels contact op om voor afspraak te maken wanneer je de ballen kunt ophalen. Degene die als laatste traint brengt de tas terug naar Peter. Zijn gegevens zijn: Peter Heukels, Wilgenstraat 10, Blerick, telefoon 077-3822573.

Zorg dat als je laatste de laatste training hebt, dat de balken zijn opgeruimd voordat de tijd is verstreken. Er is een uitzondering. De balken hoeven op vrijdagavond in H&R hal niet opgeruimd te worden.
Zorg dat je bij H&R niet de zaal ingaat als er voor jouw trainingsuur begint geen zaalhockey is.

Materiaal

Bij de balie van de zaal in de Boekend (H&R) staat een tas met 50 ballen en een aantal kegeltjes. Zorg dat als je de laatste bent alle ballen worden verzameld en samen met de hoedjes terug worden gezet bij de balie

In de zaal is het belangrijk dat de gespen van de klompen geen schade aan de zaalvloer kunnen veroorzaken. Elke keepertas is voorzien van andere riempjes. Mocht je deze niet hebben dan vraag dit na bij de materialencommissie.

De wedstrijdballen zijn ook door de materialencommissie klaargelegd in de keeperkluisjes,

Spelregels

Ook dit jaar zijn er weer nieuwe spelregels doorgevoerd. Door te klikken op de volgende link kun je de nieuwe regels bekijken.

Bijlage

Weert MD1 - Tegelen MD1,