Uitnodiging informatie avond TOPklas hockey

18 november 2019

Beste Hockey verenigingen,

Op 25 november organiseert Valuascollege een Plus avond. Een avond waarin groep 8 leerlingen en ouders informatie kunnen ophalen over alle mogelijkheden die het onderwijs te bieden heeft.

TOPklas Hockey heeft deze avond ook een informatiemoment. Wij nodigen jullie hierbij van harte uit.

TOPklas hockey ondersteunt verenigingen in de ontwikkeling van ambitieuze en talentvolle jonge hockeyers. Graag informeren we jullie op welke manier TOPklas Hockey een bijdrage kan leveren en van toegevoegde waarde kan zijn voor uw vereniging en het opleiden van talenten.

Er is een intensievere samenwerking met de Topsport Talenschool Den Hulster gestart. Een samenwerking die ervoor zorgt talenten in beeld te krijgen en voor ieder talent het juiste programma op maat aan te kunnen bieden.

We ontmoeten jullie graag op 25 november as. om 19.30 uur op het Valuascollege, lokaal 42.06.

Voor leerlingen en ouders van groep 8 start de avond om 19.00 uur. Zij zullen om 19.30 uur ook aansluiten bij de presentatie TOPklas Hockey.

Opgeven kan via het volgende mailadres:

[email protected]

Vermeld hierbij uw vereniging en met hoeveel personen jullie de informatieavond willen bezoeken. Alvast hartelijk dank en heel graag tot ziens op 25 november.

In de bijlage vinden jullie informatie voor groep 8 leerlingen. Willen jullie deze verspreiden onder de leden die in groep 8 zitten? Alvast bedankt!

Met sportieve groet,

Team TOPklas Hockey