Grote Clubactie 2019: nog enkele dagen te gaan!

5 november 2019

Tot en met zaterdag 9 november kunnen er nog Grote Clubactie loten verkocht worden. Die datum is de uiterste inleverdatum voor de verkoopboekjes. Ben je klaar met de verkoop of is je boekje vol? Lever deze dan alvast in bij de doos van de Grote Clubactie in de kantine.

Met de loten zijn vele prijzen te winnen (zie www.clubactie.nl), maar ook voor jou zelf loont het om zoveel mogelijk loten te verkopen. Alle reden om dus nog een rondje langs de deuren te maken. Iedereen die 10 loten of meer verkoopt krijgt €0,30 per lot uitbetaald. Bovendien krijgen de beste drie verkopers nog een extra geldprijs. De beste verkoper krijgt €20,00, de op een-na beste €15,00 en de derde beste verkoper €10,00. Daarnaast is er voor het team dat de meeste loten verkocht heeft zelfs een teamprijs in de wacht te slepen.

Wil je nog een extra verkoopboekje ontvangen of heb je nog vragen? Mail dan Raoul Peulen op [email protected]

26juni Algemene Ledenvergadering 20:00 - 21:30

HCB J8E1