Nieuwe trainer Heren 1

7 juni 2019
Op 5 juni jl. werd in ons clubhuis het contract getekend door het bestuur met onze nieuwe trainer van Heren 1,  Henk Dongelmans.

Op de foto wordt Henk gefeliciteerd en welkom geheten door de Technische Commissie Senioren die Henk hebben binnen gehengeld.
Hieronder stelt Henk zich alvast voor aan jullie.

"Ik ben Henk Dongelmans, pas 56 jaar jong, en woon met mijn vrouw in Helmond. We hebben 4 studerende kinderen, 2 dochters en 2 zoons.
Ik ben met hockey begonnen in de D-tjes bij het toenmalige HUAC waar ik ook mijn trainerscarrière ben gestart. De naam HUAC zullen velen van jullie niet kennen. Deze club is begin deze eeuw gefuseerd met HMHC en heet vanaf die tijd HC Helmond. Als speler, maar ook als trainer, heb ik diverse wedstrijden tegen Blerick mogen spelen. De strijd die we in de wedstrijd met respect tegen elkaar voerden werd na de wedstrijd omgezet in gezelligheid met elkaar. En zo hoort het, vind ik, in de sport.
Na 11 jaar bij Heeze als trainer/coach gewerkt te hebben heb ik er gigantisch veel zin in om er in Blerick met heren 1 en jullie allen een fantastische tijd van te maken. Na de trainingen en wedstrijden blijf ik graag nog even op de club om een praatje te maken. Dus… tot snel op danwel langs het hockeyveld.”

Wij wensen Henk veel succes met Heren 1.

28juni HCB Kamp 2019 17:00 - 00:00
28juni Algemene Leden Vergadering 19:30 - 23:00