Trainers en coaches heren en dames 1

4 juni 2019

Afgelopen weekeinde was het de laatste wedstrijd voor dames en heren 1. Tevens de laatste wedstrijd voor de trainers/coaches/manager van beide teams.

Paul gaat hockeyclub Blerick verlaten en gaat aan de slag met de heren van Beuningen. Paul bedankt voor het afgelopen jaar. Handhaving in de 2de klasse was het doel en dat is uiteindelijk ook goed gelukt.

Heren 1, met aan de leiding Ron, assistent John manager Geert en Roel als fotograaf, wonnen de laatste wedstrijd en eindigen daarmee op een zeer verdienstelijke 3de plek in de tweede klasse. Een onverwacht goed resultaat. Ron en John gaan volgende seizoen dames 1 van Blerick begeleiden. Geert stopt na vele jaren manager van afwisselend dames en heren 1. Geert bedankt.

Wie de nieuwe coach van heren 1 gaat worden horen jullie komende week!

Tc Senioren

22augustus Versiering clubhuis ZATT 18:00 - 23:00