Meld je nu aan voor de Hockeyworkshop!

9 februari 2019

Hoi Allemaal,

Stap jij in op deze unieke kans? Ga jij meedoen met deze actieve hockeyworkshop?

Kom van die bank af en investeer in 3 actieve, leerzame avonden! Breng je energie mee zodat je daarna de jeugd alles kunt meegeven van de kennis en skills die je bij deze workshop aangereikt krijgt.

WORKSHOP: Basisopleiding trainer / coach F t/m C teams.

Je krijgt dit gratis aangeboden door de KNHB en je sluit deze workshop af met een officieel KNHB certificaat!

Jij gaat als coach / trainer of begeleider meer te weten komen, meer uitleg kunnen geven, completer zijn naar de spelers toe en je kunt ze gewoonweg beter maken!

Ook voor onze jongere trainers die willen groeien in de hockeysport!

De TRAINER zijn, De COACH zijn, jezelfverrijken in 3 avonden met meer hockeytheorie en praktijk in een notedop!

Jong of oud, met of zonder training of coach ervaring, het maakt niet uit. Doe mee! En neem gerust een paar teamgenoten mee!

De start is volgende week woensdag 13 februari bij HCB! Daarna Op 20 februari bij THC en 13 maart bij VHC. Alle drie de avonden van 18.30 tot 21.00 uur.

Niet vergeten: trainings-pakkie aan en natuurlijk je stick niet vergeten en breng die energie mee!

Meld je NUbij me aan of vraag me gerust om meer informatie!

Tot volgende week???

Groetjes,

Ron van Weerdt

28juni HCB Kamp 2019 12:00 - 00:00
29juni HCB Kamp 2019 00:15 - 00:00
30juni HCB Kamp 2019 00:15 - 17:00

D1,
Don Quishoot D6, Don Quishoot
Maastrichtse Hockey Club MHC D6, Maastrichtse Hockey Club MHC
HCB DVA
Deurne (M.H.C.) DA, Deurne (M.H.C.)
HCB H1
Scoop H1, Scoop