Nieuwjaarsgroet voorzitter

7 januari 2019

Beste hockeyvrienden en -vriendinnen,

Het jarenlange traditioneel getrouwe proosten op het nieuwe jaar kan dit jaar wederom helaas geen doorgang vinden door het gebrek aan vrijwillige krachten. een veel voorkomend en terugkerend probleem, wat inmiddels zijn weg zelfs heeft gevonden tot de jaarlijkse kienmiddag voor de jeugd welke niet doorging. Wat mij betreft een zeer groot gemis.

Desalniettemin, ook namens mijn overige bestuursleden, wens ik iedereen via deze weg graag de beste wensen voor het nieuwe jaar 2019 toe. Met daarbij uiteraard hopelijk veel sportieve successen, welke we vervolgens heel graag gezamenlijk vieren!

Het lijkt erop dat 2019 op organisatorisch vlak een spannend jaar wordt. De besprekingen tussen de 3 hockeyclubs vinden nog steeds plaats, waarbij het moment waarop we dieper de gesprekken en details induiken dichterbij komt. Hierin wordt jullie mening zeer belangrijk. Om daar (nog) meer inzage in te krijgen zullen we als Bestuur de komende weken de nodige tools gaan inzetten om jullie standpunten over verschillende zaken te polsen. Stay tuned!

Met sportieve groet,
Rik van Baal
Voorzitter HC Blerick

28juni HCB Kamp 2019 12:00 - 00:00
29juni HCB Kamp 2019 00:15 - 00:00
30juni HCB Kamp 2019 00:15 - 17:00

HCB Z-JA1
Nuenen JA1, Nuenen
HCB Z-JA1
Deurne (M.H.C.) JA1, Deurne (M.H.C.)
HCB Z-M8E1
HC Nova M8E2, HC Nova