Update club app

4 december 2018

Aankomende dagen kunnen we de ClubApp updaten. In de laatste update is onder andere de bier/limonade pot weer te beheren via de app. Ook is de agenda sync. verbeterd en de weergave van nieuwsberichten in de app. Daarnaast zijn er kleine fixes verwerkt waardoor de app nóg iets beter werkt.

Wat is er allemaal nieuw in de ClubApp update 4.3

Android & iOS

• Bier/ limonade-pot toegevoegd aan de app.
  • Het adres van een locatie wordt nu gebruikt indien een locatie geen GEO-code heeft.
  • Aanwezigheidsteller is toegevoegd aan trainingdetail-scherm.
  • Toetsenbord wordt direct getoond als je een telefoonnummer of bedrag invoert bij wijzigen profiel of de bier/ limonade-pot.
  • Agenda-sync is uitgebreid en bevat nu oa adres, verzameltijd, naam van gezinslid, label uit (bij uitwedstrijd) en veldnaam.
  • Agenda synct nu alleen de activiteiten die in jouw timeline via "Home" zichtbaar zijn.
  • Persoonlijk profiel opent wanneer je op jouw naam in de header op "Home" drukt.
  • In de app-intro kun je nu ook terug swipen.

iOS
  • Bug opgelost waardoor presentie van training niet kon worden aangepast wanneer tijdweergave staat ingesteld op AM/PM. Z
  • Zoekfunctie is gebruiksvriendelijker gemaakt (keyboard gaat automatisch weg na zoeken of scrollen).
  • Haptic-feedback toegevoegd op sommige knoppen in de app (iPhone7 en nieuwer).
  • Betalen van evenement via iDeal met de ABN-AMRO app is nu weer mogelijk.
  • Waze is nu echt beschikbaar voor navigeren.
  • Toevoegen van telefoonnummer, e-mail of bedrag gaat nu nog eenvoudiger.

Android
  • Weergave nieuwsberichten (en clubagenda-items) is verbeterd, het bericht zal getoond worden zoals ingevoerd via LISA
  • Openen van URL's in nieuwsberichten gaat direct via ingebouwde browser

28juni HCB Kamp 2019 12:00 - 00:00
29juni HCB Kamp 2019 00:15 - 00:00
30juni HCB Kamp 2019 00:15 - 17:00

D1,
Don Quishoot D6, Don Quishoot
Maastrichtse Hockey Club MHC D6, Maastrichtse Hockey Club MHC
HCB DVA
Deurne (M.H.C.) DA, Deurne (M.H.C.)
HCB H1
Scoop H1, Scoop