Benoeming Jan Berden tot erelid van HC Blerick

25 november 2011

Op vrijdag 4 november 2011 is dhr. Jan Berden, onder toeziend oog van het bestuur van zowel HCB en de Stichting Bevordering Hockeysport Blerick (SBHB), benoemd als erelid. Hieronder zijn enkele redenen opgesomd, waarom dhr. Jan Berden voor deze benoeming in aanmerking kwam:

De familie Berden en de Hockeyclub hebben een bijzondere band met elkaar die terugvoert naar de tijd van de ouders van Dhr. Berden, maar ook de kleinkinderen zijn tegenwoordig op onze velden te vinden. Dit vinden we sinds jaar en dag terug in de vorm van foto’s aan de muur in zijn bedrijfspand en op zijn kantoor.

25 Jaar bestuurslid van de SBHB en de Hockeyclub Blerick.

Voorzitter van de Stichting sinds 2005 (overgenomen van wijlen Dhr. Frans Wolters). Hierin bewaakt hij, samen met de overige bestuurders, dat wij een gezonde vereniging blijven.

De hockeyclub wil zijn dankbaarheid tonen dat Dhr. Jan Berden zijn relaties en kwaliteiten als krachtige onderhandelaar heeft ingezet voor het gewin van onze vereniging. Voorbeelden: zijn relatie met Desso, de leverancier van het eerste kunstgrasveld, maar ook zijn invloed richting de gemeenteraad die ervoor heeft gezorgd dat we nu hier staan zoals we zijn. Ook bij de aanschaf van het tweede grasveld heeft zijn invloed positieve uitwerking op de realisatie gehad.

Berden is al sinds mensenheugenis hoofdsponsor, eerst van Heren 1 + Dames 1, en tegenwoordig van de Dames selectie waarbij we kunnen opmerken dat op de betreffende avond het sponsorschap wederom is verlengd.

Samenvattend een persoon die zijn invloed en middelen aanwend om er mede voor te zorgen dat het de Hockeyclub Blerick steeds voor de wind gaat.

Daarbij bood zich nu de eenmalige kans aan voor zijn benoeming als ERELID tijdens het 25 jarig jubileum van de SBHB.

Bijlage

HCB J8E1