De kledingpiet is gestruikeld!!!

11 november 2011

Beste leden van de Hockeyclub,

Al een hele tijd geleden werd er in het clubblad aangekondigd dat Sinterklaas ervoor zou zorgen dat op de pakjesboot de nieuwe shirts voor de Hockeyclub Blerick zouden meekomen uit Spanje.
Jullie weten dat Sinterklaas komende zaterdag weer aankomt in Nederland.
Sinterklaas heeft mij gebeld vandaag om nog wat zaken af te spreken voor zijn bezoek aan onze hockeyclub.
Hij wil natuurlijk graag weten hoeveel kinderen hij kan verwachten en ik heb hem al gewaarschuwd dat het erg druk wordt in ons clubhuis.
Omdat de Sint al zo oud is wil hij dat het liefste van te voren weten natuurlijk, zodat hij niet zal schrikken.

Terwijl ik met de Sint aan het telefoneren was, vertelde hij me dat zijn kleding Piet een ongelukje heeft gehad op weg van de fabriek naar de pakjesboot.
Omdat de boot echt niet kon wachten, want er staan natuurlijk heel veel kinderen te wachten in Nederland, heeft de kleding Piet de boot gemist en…… zonder de nieuwe hockeyclub shirts!!!
Gelukkig komt het weer helemaal goed met de kleding Piet. Hij heeft alleen een verstuikte enkel en een kapotte knie (net als de voorzitter).

Sint heeft gevraagd om jullie te informeren dat de nieuwe clubtenues een stuk later zullen worden nagestuurd.
Dus ze komen wel zo snel mogelijk, maar dat zal pas in de eerste maanden van het komende jaar worden.
Sint denkt dat hij wel de nieuwe sokken in het ruim van zijn boot heeft zien liggen en hij hoopt dat jullie niet al te boos zijn op zijn kleding Piet.

Groetjes,
De voorzitter