Vereniging.jpg

Over ons

Hockeyclub Blerick (HCB) is een begrip binnen de Blerickse gemeenschap. Al meer dan 70 jaar zijn we een vereniging die meer doet dan alleen hockey. Onze primaire doelstelling is om onze leden de sport zo goed mogelijk bij te brengen en ze te faciliteren bij het hockeyspel. Wij, als club, hebben daarbij normen en waarden hoog in het vaandel staan. Ons doel is om kinderen door middel van sport op te voeden tot gezonde volwassenen die weten wat je kunt bereiken als je met zijn allen, als team, voor iets gaat en er voor werkt.

We zijn een sterk groeiende vereniging, met een grote aanwas van jeugdleden. We staan bekend als echte gezins- en familieclub. Voor jong en oud, zonder of met beperking, veel talent of weinig. Binnen onze club komt iedereen tot zijn recht en is iedereen welkom.

Daarnaast telt ook de gezelligheid. Het bruist van de activiteiten die door de vele enthousiaste vrijwilligers worden georganiseerd. Zo wordt er bijvoorbeeld elk jaar voor de jeugd een sportdag, een slotdag en een kien- en sinterklaasmiddag georganiseerd en vindt er om de twee jaar een jeugdkamp plaats. Het inmiddels traditionele "Hokkiebal” tijdens de carnaval is niet meer weg te denken.

12december HCB Spelregelcafé 19:30 - 21:30
28juni HCB Kamp 2019 12:00 - 00:00