Teams.jpg

Benjamins/Hockeyschool

Bij de benjamins en de hockeyschool wordt de jongste jeugd technische en tactische hockeyvaardigheden bijgebracht. Onder begeleiding van deskundige trainers leren kinderen op zaterdag tussen 9.00 en 10.00 uur de basis van het hockey. Plezier staat hierbij centraal.

Benjamins zijn kinderen van 5, 6 en soms 7 jaar. Rond de leeftijd van 7 jaar verlaten ze de benjamins en worden ingedeeld in een F-team. De hockeyschool is bestemd voor kinderen tussen de 8 en 10 jaar die nog nooit gehockeyd hebben. Na ongeveer 3 à 4 maanden worden ze aan een team toegevoegd, waar ze mee gaan trainen en indien er plek is ook wedstrijden meespelen. Indien er geen plek is dan blijven de kinderen op de zaterdag ook meetrainen bij de hockeyschool.

Zowel bij de benjamins als bij de hockeyschool biedt HCB 5 gratis trainingen aan. Na deze 5 trainingen beslist het kind samen met de ouders of het lid wil worden van HCB. Aanmelden voor de 5 proeftrainingen kan door het sturen van een mail naar [email protected] onder vermelding van naam en geboortedatum. Ook voor meer informatie over de benjamins en hockeyschool kun je op dit adres terecht.

HCB ZAALBLOK
Basko MB4 - Venray MB2,
HCB ZAALBLOK
Weert MC2 - Oranje-Rood MC3,
HCB Z-J8E1
Hockeer J8E1, Hockeer
HCB Z-J8E1
Maastrichtse Hockey Club MHC J8E1, Maastrichtse Hockey Club MHC
HCB Z-MA1
Oranje-Rood MA4, Oranje-Rood
HCB Z-MA1
Deurne (M.H.C.) MA1, Deurne (M.H.C.)