header.png

Golden ticket

Hockeyclub Blerick heeft al een tijdje te maken met een teruglopend aantal jongensleden in de jeugd. Daarom is besloten om een wervingscampagne te starten, om zo meer jongens te interesseren in hockey bij Hockeyclub Blerick zodat we in de toekomst meer en ruimere teams kunnen formeren.
De komende tijd reiken we daarom bij alle jeugdteams zgn. Golden Tickets uit. Met dit Golden Ticket kunnen de kinderen een vriendje, broertje, buurjongen of neefje (uitsluitend jongens) uitnodigen om tot het eind van het verenigingsjaar zonder inschrijfgeld en voor de helft van de contributie te hockeyen bij Hockeyclub Blerick. Er zal ook materiaal beschikbaar zijn voor deze jongens in de vorm van een hockeystick, hockeybal, bitje en scheenbeschermers.

Zo hopen wij te zorgen dat er in de toekomst meer jongens zijn om complete teams te kunnen samenstellen en dat jongens ook in de toekomst bij Hockeyclub Blerick lekker kunnen blijven hockeyen.

Met deze campagne investeert Hockeyclub Blerick in de toekomst van het jongens- en mannenhockey in Blerick. We hopen op ieders steun en begrip voor deze insteek, waarmee we kiezen voor een lage instapdrempel door een nieuwe jongen de mogelijkheid te bieden om de hockeysport te proberen.

Deze eenmalige korting op contributie voor nieuwe (jongens)leden is ons inziens gerechtvaardigd om de continuïteit van onze vereniging te waarborgen. Jullie zullen begrijpen dat we niet ieder bestaand lid deze korting kunnen verlenen. 

Help daarom de jongens van Hockeyclub Blerick om lekker te kunnen (blijven) hockeyen en doe mee met onze campagne! Zorg dat de tickets goed terecht komen want ze vertegenwoordigen een behoorlijke waarde.

Omdat het een proeflidmaatschap betreft, zal het nieuwe lid nog niet aan de competitie deel kunnen nemen. 

De nieuwe jongensleden moeten zich wel even per mail aanmelden via [email protected]

Meer informatie staat op de Golden Tickets en in de begeleidende brief die onze jeugdleden de komende tijd mee krijgen. 

Bedankt voor jullie steun en medewerking!

Bestuur Hockeyclub Blerick
 

Agenda

27oktober Halloween (voor jeugd vanaf D) 18:00 - 23:00
24november Sinterklaas / kien-middag 14:00 - 18:00
28juni HCB Kamp 2019 12:00 - 00:00
Bekijk de gehele agenda

Teamselector

Uitslagen

HCB D1
D1
4:0
HCB D2
Don Quishoot D6
2:4
HCB D3
Don Quishoot D8
5:2
HCB DVA
Deurne (M.H.C.) DA
7:2
HCB H1
Scoop H1
6:2
HCB H2
Tegelen H2
6:1