header.png

Jubilarissenavond


Jaarlijks huldigt hockeyclub Blerick haar jubilarissen.
Deze bijeenkomst, waar ook veel oud-leden aanwezig zijn, is uitgegroeid tot een feestavond en treffen van hockeyende en oud-hockeyende Blerickenaren, al dan niet nog woonachtig in de omgeving. Zelfs oud-hockeyers die momenteel in het buitenland woonachtig zijn proberen op deze feestavond aanwezig te zijn om herinneringen op te halen.

 
Het bestuur heeft in de beginjaren besloten om alle leden die 25 jaar lid zijn van de vereniging te huldigen met een gouden hockeystickje. In die tijd geleverd door lid en juwelier Toon Kortoom.  Alle leden die 40 jaar lid waren krijgen bij dat jubileum een gouden balletje op hun “Stikske” en bij het 50-jarig  jubileum een klein edelsteentje.
Het 60-jarig jubileum zou toch niemand halen was de mening van het toenmalige bestuur. In die tijd ging men pas hockeyen op de middelbare school en 60 jaar zou toch niemand lid blijven was de veronderstelling. Hoe anders is het gelopen, achteraf gezien.
Toen de club 60 jaar bestond had men een probleem. Na veel wikken en wegen heeft men enkele jaren geleden besloten om bij het 60-jarig jubileum een horloge als cadeau in te voeren.
 
Dat de goudprijs zo gestegen is had men ook niet kunnen vermoeden en over leden die 75 jaar lid zouden worden wilde men in 2006 nog niets vastleggen, geleerd van de ervaringen uit het verleden. Over een eventueel geschenk bij een 75-jarig jubileum mag het bestuur in 2021 of later beslissen. Het is afwachten hoe creatief  het bestuur van HC Blerick er tegen die tijd mee omgaat.

De feestavond zal altijd blijven bestaan, aangezien de club veel trouwe leden heeft die veel plezier beleven aan de vereniging en uiteraard ook de hockeysport.

 

 

Agenda

28juni HCB Kamp 2019 12:00 - 00:00
29juni HCB Kamp 2019 00:15 - 00:00
30juni HCB Kamp 2019 00:15 - 17:00
Bekijk de gehele agenda

Teamselector

Uitslagen

HCB Z-JA1
Nuenen JA1, Nuenen
:
HCB Z-JA1
Deurne (M.H.C.) JA1, Deurne (M.H.C.)
:
HCB Z-M8E1
HC Nova M8E2, HC Nova
:
HCB Z-M8E1
Hockeer M8E1, Hockeer
:
HCB Z-MB1
Scoop MB1, Scoop
:
HCB Z-MB1
Maastrichtse Hockey Club MHC MB2, Maastrichtse Hockey Club MHC
: