Lidmaatschap.jpg

Lid worden

Lidmaatschappen

Vanaf je 5e jaar kun je al gaan hockeyen. Al onze nieuwelingen van 5, 6 en soms 7 jaar trainen op zaterdagmorgen bij de benjamins. Hier blijf je trainen tot je 7 jaar bent. Daarna ga je 's avonds (of laat op de middag) trainen en op zaterdag wedstrijden spelen. 


Nieuwelingen vanaf 7 t/m ± 11 jaar krijgen op zaterdagmorgen training bij de Hockeyschool. Instromen kan wekelijks. Na meerdere trainingen ga je ook 's avonds bij een team mee trainen. Voor een kind wedstrijden mag meespelen, zal het minimaal 3 tot 4 maanden getraind moeten hebben. Dit is om de basis van het hockeyspel te leren en voor de veiligheid van zichzelf en de medespelers. 


Oudere kinderen en volwassenen stromen direct bij een team in, waar ze eerst een tijd mee gaan trainen voordat ze wedstrijden gaan spelen. Het is ook mogelijk om alleen mee te trainen (als trainingslid), mee te trainen en een beperkt aantal wedstrijden per jaar te spelen (als trainingslid Plus) of als Niet-spelend lid onderdeel van de vereniging te zijn. Daarnaast bieden we Hockey Extra (E-/H-hockey), trimhockey en Jeu de Boules aan.  


Een lidmaatschap van HCB betreft méér dan alleen de wekelijkse wedstrijden en trainingen op het veld. Er worden regelmatig activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Daarnaast nemen alle jeugdelftallen gedurende de winterstop deel aan de zaalhockeycompetitie. Seniorenteams kunnen zich daarvoor inschrijven.


Wil je kennismaken met de hockeysport? 

Als je je aanmeldt kun je eerst 5 proeftrainingen volgen om te kijken of het je bevalt. Dat geldt voor alle kinderen vanaf 5 jaar. Om mee te kunnen trainen hoeft nog niets aangeschaft te worden: sticks zijn aanwezig op het trainingsveld en voorlopig zijn sportkleding, een trainingspak en sportschoenen voldoende. Een gebitsbeschermer is verplicht. Deze zijn te koop in een sportzaak (dit model moet je nog wel zelf "modelleren"), maar je kunt ook een op maat gemaakte gebitsbeschermer laten aanmeten (bijvoorbeeld door onze hoofdsponsor Kies Mondzorg). Wanneer je daadwerkelijk lid wordt, moet je natuurlijk wel een stick en scheenbeschermers kopen. Pas als je officiële wedstrijden met een team gaat spelen, zul je het clubtenue aan moeten schaffen. 


Je kunt je voor proeftrainingen aanmelden via [email protected]. Heb je nog vragen dan kun je deze ook via dit mailadres stellen. 


Meteen aanmelden kan via het lidmaatschap inschrijfformulier op deze site. Heb je hier nog vragen over, stuur dan een e-mail naar [email protected]. Als je bent ingeschreven krijg je een login code voor een beschermd gedeelte van de site waarin alle informatie voor de leden te vinden is.

 

Agenda

Teamselector

Uitslagen

HCB J8E1
Venlo J8E1, Venlo
:
HCB M6E1
Horst M6E1, Horst
:
HCB M6E2 mix
Weert M6E1, Weert
:
HCB M8E1
HCPM M8E1, HCPM
:
HCB M8E2
HV Meerssen M8E2, HV Meerssen
:
HCB M8E3 mix
VHV Sjinborn M8E2, VHV Sjinborn
: