Vereniging.jpg

Golden Ticket

Hockeyclub Blerick heeft al een tijdje te maken met een teruglopend aantal jongensleden in de jeugd. Daarom is besloten om een wervingscampagne te starten, om zo meer jongens te interesseren in hockey bij HCB. De komende tijd reiken we daarom bij alle jeugdteams Golden Tickets uit. Met dit Golden Ticket kunnen de kinderen een vriendje, broertje, buurjongen of neefje (uitsluitend jongens) uitnodigen om voor de helft van de contributie tot het eind van het lopende seizoen te hockeyen bij HCB. Er zal ook materiaal beschikbaar zijn voor deze jongens in de vorm van een hockeystick, hockeybal, bitje en scheenbeschermers. Omdat het een proeflidmaatschap betreft, zal het nieuwe lid nog niet aan de competitie deel kunnen nemen. Meer informatie staat op de Golden Tickets en in de begeleidende brief die onze jeugdleden mee krijgen.

Met deze campagne investeert HCB in de toekomst van het jongens- en mannenhockey in Blerick. Op een laagdrempelige manier kunnen jongens kennis maken met de hockeysport en onze club. Zo hopen wij te zorgen dat we complete jongensteams kunnen blijven samenstellen en onze jongens- en mannenleden ook in de toekomst lekker kunnen blijven hockeyen.

15maart Receptie zaalkampioenen 16:30 - 23:00
20maart Algemene Ledenvergadering Fusiebesluit 20:00 - 22:00