Sinterklaasmiddag 26 november 2016

28 november 2016

De Sinterklaasmiddag begon om 13.30 uur. Er stonden maar liefst 70 kinderen klaar van de Benjamins, de F en E teams om Sinterklaas en zijn Pieten te verwelkomen.

Sinterklaas en zijn Pieten vonden het erg leuk om weer bij de hockeyclub te zijn en zoveel kinderen en papa's en mama's te zien.

De kinderen gingen met hun eigen team een Spellentocht tocht doen rondom de club.

Er werd o.a. blind geproefd, ze gingen zakspringen, snoepjes in potjes gooien, het moeras oversteken, en ze weten nu allemaal wat stuurboord en bakboord betekent en kunnen ze allemaal groeten als een echte kapitein.

Elk team kwam om de beurt bij de Sint en mochten ze vertellen over hoe goed ze al kunnen hockeyen.

Er werden zelfs dansjes en andere kunstjes gedaan voor de Sint.

Ook een paar meiden en hun coach van de A1 brachten een bezoekje aan de Sint en de hoofdpiet.

Om ongeveer 4 uur gingen Sinterklaas en zijn Pieten weer weg, maar niet voordat we met z'n allen gezongen hadden.

Sinterklaas en zijn Pieten hebben er nu al zin in om volgend jaar weer naar de HCB te komen.

Daarna begon om 4 uur de Kienmiddag, waar ook de D, C, en B teams bij mochten aansluiten. Ook hier was de opkomst weer enorm.

Er waren minimaal 112 kinderen die meededen met kienen.

Er waren heel veel en hele mooie prijzen te winnen, met als hoofdprijs een wavescooter.

Onze presentator Deen wist er weer een gezellig en spannend spel van te maken.

Al met al was het weer een gezellige en geslaagde middag.

Groetjes de Jeugd Activiteiten Commissie (het JAC).

Wij bedanken onze sponsors (in willekeurige volgorde):

Jumbo Blerick -Berden mode en slapen -Niëns Maasbree - Monkey Town Blerick -

Mac Donalds Venlo - CityCinema - Name It - SierenSo - Shoeby Blerick - Intertoys Venlo -

Olympia Sport Jan Klein Venlo - Verkeersschool Hans Peelen - Zwembad de Wisselslag - Bouwmaat Nederland - Rimooz Fashion - de Bekkerie/Pijpers - Tiny Reijnen-Reintjes

Bekijk op onderstaande links de foto's van deze geslaagde middag:

HCB ZAALBLOK
Basko MB4 - Venray MB2,
HCB ZAALBLOK
Weert MC2 - Oranje-Rood MC3,
HCB Z-J8E1
Hockeer J8E1, Hockeer
HCB Z-J8E1
Maastrichtse Hockey Club MHC J8E1, Maastrichtse Hockey Club MHC
HCB Z-MA1
Oranje-Rood MA4, Oranje-Rood
HCB Z-MA1
Deurne (M.H.C.) MA1, Deurne (M.H.C.)