Praktisch.jpg
Nieuws
Nieuws afbeelding

Sponsorevent 18 november: meld u nu aan!

6 november 2016

Op vrijdag 18 november 2016 vindt een groot sponsorevent plaats voor al onze sponsoren en relaties. Het event staat in het teken van de relatie tussen bedrijfsleven en sport, met als gastspreker ex-hockeyinternational Marcel Balkestein. Bent u momenteel geen sponsor, maar wilt u wel graag aanwezig zijn? Meld u dan aan via https://goo.gl/forms/d2y8eZTXWzejMMzp2.
Marcel Balkestein stond tijdens zijn actieve interlandcarrière bekend als een van de beste verdedigers ter wereld en is momenteel ondernemer en tevens een veelgevraagde spreker. In een interactieve sessie zal hij de overeenkomsten tussen (top)sport en het bedrijfsleven en de functie van sportsponsoring met u bespreken. Uiteraard zal er tijdens het avondvullend programma voldoende gelegenheid zijn om uw netwerk verder te verbreden en wordt ook aan de inwendige mens gedacht.


Vanaf 17:00 uur bent u van harte welkom op het sportcomplex van Hockeyclub Blerick, gelegen aan de Langvenweg 12 in Blerick. Het reguliere programma zal om 17:30 uur aanvangen.

Agenda

Teamselector

Uitslagen