Groot sponsorevenement Hockeyclub Blerick

19 september 2016
Op vrijdag 18 november a.s. organiseert onze vereniging een groot sponsorevenement waarbij we al onze sponsoren én relaties een afwisselend en vooral boeiend programma willen aanbieden.

Hockeyclub Blerick wil daarmee uitstralen dat we de ondersteuning van deze mensen en bedrijven bijzonder goed kunnen gebruiken en om aan te tonen dat bedrijfsleven en sport elkaar uitstekend kunnen ondersteunen bij het bereiken van hun wederzijdse doelstellingen.

Tijdens dit, naar verwachting druk bezochte evenement, zal een bekende en gerespecteerd spreker de link tussen sport en bedrijfsleven benadrukken in een interactieve sessie. Daarover later meer.

Indien u, als ouder, begeleider of speler  van onze vereniging en zelf ondernemer hierbij aanwezig wilt zijn, bent u meer dan welkom. Als (potentiële) partner van onze vereniging zullen we u verwelkomen en graag in de watten leggen. Noteer en reserveer nu dus al deze datum!

Twijfel niet maar meldt u snel via een kort mailtje aan:  [email protected]

Laat u verrassen bij Hockeyclub Blerick, graag tot 18 november. #wijzijnhcb