Praktisch.jpg
Nieuws
Nieuws afbeelding

Start competitie junioren en jongste jeugd

18 augustus 2016
De vakantie kan niet lang genoeg duren, maar het nieuwe seizoen staat alweer voor de deur. Alle voorbereidingen zijn gedaan en we kunnen (bijna) beginnen! 

Het nieuwe kunstgrasveld is van Olympisch niveau, de teamindelingen, begeleiding, trainingen en competities zijn bekend en velen kunnen dan ook niet wachten tot het balletje weer gaat rollen! 

Trainingen:
De trainingen starten in principe vanaf maandag 29 augustus. Mochten er trainers zijn die al eerder of later willen beginnen, dan zullen zij dit direct met het team regelen.

Wedstrijden:
Zaterdag 3 september zullen er al oefenwedstrijden gespeeld worden en de competitie start een weekje later op zaterdag 10 september

Informatie:
Op de site en op Lisa staat alle informatie. Heb je toch nog vragen, neem dan even contact op met je coach/trainer of met de betreffende jeugdcoördinatoren.

TRAINERS/TRAINSTERS GEZOCHT
Voor enkele teams zoeken we nog ervaren of minder ervaren trainers/trainsters (eventueel met begeleiding). Lijkt het je leuk en wil je een centje bijverdienen? Neem voor meer informatie contact op met onze trainerscoördinator Marcel Geurts, [email protected]

TC Junioren & Jongste jeugd wenst iedereen alvast een goede competitiestart! 

Nieuwsberichten

Gesla

Agenda

Teamselector

Uitslagen

HCB J8E1
Venlo J8E1, Venlo
:
HCB M6E1
Horst M6E1, Horst
:
HCB M6E2 mix
Weert M6E1, Weert
:
HCB M8E1
HCPM M8E1, HCPM
:
HCB M8E2
HV Meerssen M8E2, HV Meerssen
:
HCB M8E3 mix
VHV Sjinborn M8E2, VHV Sjinborn
: