Culinair voor het goede doel: “Dinner on Wheels”

9 augustus 2016 Op zaterdag 10 september 2016 organiseert Hockey Extra in samenwerking met kookclub Cuisine Cultivée Popuaire de Limbourg (CCPL) voor de eerste keer "Dinner on Wheels”. Tijdens deze middag en avond verzorgen de rolstoelhockeyers van Hockey Extra samen met topkoks van CCPL een exclusief en dynamisch diner. Zij zullen dit diner dan ook op bijzondere wijze bereiden én serveren. Iedereen die gehandicaptensport een warm hart toe draagt, rolstoelhockey in het bijzonder, is van harte uitgenodigd om samen met Hockey Extra en CCPL mee te genieten.

Met dit diner willen de leden van Hockey Extra op hun eigen en verrassende manier zelf een sponsoractie houden, zodat er voor volgend seizoen weer voldoende middelen beschikbaar zijn om twee competitiedagen te organiseren. Ook is er altijd geld nodig om deze dure sport te kunnen blijven beoefenen. Om u een idee te geven: Een elektrische sportrolstoel kost minimaal € 12.000,- exclusief onderhoudskosten. Daarnaast brengt het aangepast rolstoelvervoer naar de landelijke competitiedagen natuurlijk ook de nodige kosten met zich mee. Kortom, Hockey Extra is hard bezig voldoende geld in te zamelen om het rolstoelhockey (zowel elektrisch als handbewogen) te kunnen blijven faciliteren. En Hockeyclub Blerick helpt daar natuurlijk graag bij!

Mocht u deze bijzondere club willen ondersteunen dan is dit een bijzondere, lekkere en ontspannen manier om dat te doen. "Dinner on Wheels” start om 16.00 uur bij kookclub CCPL op Toeperweg 30 in Venlo en zal omstreeks 20.00 uur eindigen. Na een aantal overheerlijke gerechten en live muziekoptredens zult u met een voldaan gevoel terugkijken op deze geweldige middag. Alle ingrediënten zijn aanwezig! Het aantal kaarten is maximaal 150 en op =op.

Wilt u kennismaken maken met de chefs en hun rollende assistenten, bestel dan snel uw kaarten op [email protected]. De prijs per couvert bedraagt slechts € 25,- (exclusief drankjes).

We hopen u te mogen begroeten!

Team Dinner on Wheels

22augustus Versiering clubhuis ZATT 18:00 - 23:00