Heren 1 Hockeyclub Blerick Kampioen

22 mei 2016
Heren 1 Hockeyclub Blerick KampioenHet eerste herenteam van Hockeyclub Blerick heeft vandaag de titel gepakt in de derde klasse. Daardoor keren de heren na een jaar afwezigheid volgend jaar weer terug in de tweede klasse.

Het Blerickse eerste herenelftal degradeerde vorig jaar na een ongelukkig seizoen uit de tweede klasse. Dit seizoen waren ze oppermachtig in de derde klasse. Na de overwinning op Bemmel en puntverlies van de directe concurrenten, zijn de Blerickse heren al 3 wedstrijden voor het einde van de competitie kampioen. Komende zondag komt Deurne, dat op de een-na-laatste positie op de ranglijst staat, op bezoek in Blerick. Daarna zal de champagne ontkurkt worden en dit heuglijke feit uitgebreid worden gevierd.

De wedstrijd op sportpark Maassenhof start a.s. zondag om 14:45 uur. Vooraf-gaand en na afloop van de wedstrijd worden er verscheidene activiteiten georga-niseerd. Zo kunnen alle jeugdleden een wedstrijdbespreking meemaken, zullen de spelers van het eerste team een clinic verzorgen en wordt er een spandoe-kenwedstrijd georganiseerd. Hockeyclub Blerick maakt een groot feest van het kampioenschap van het eerste herenteam, voor en door Heren 1.