Sportmiddag

9 mei 2016

Zaterdag 30 april was weer de jaarlijkse spellenmiddag bij Hockeyclub Blerick. De dagen voor de spellenmiddag was het heel slecht en koud weer, waardoor het aantal aanmeldingen ook lager was. Het werd echter een super gezellige middag met goed weer en kinderen die zeer enthousiast waren. Hard werd er gestreden voor de punten. De spellen waren geschikt voor hockeyers maar ook voor niet hockeyers. Voor beide categorieën waren er na afloop prijzen.

De kinderen werden geholpen en aangemoedigd door jeugdleden van de B, C en D categorie. Jongens en meisjes bedankt. Jullie deden het weer supergoed en zonder jullie hadden de jongste kinderen van onze vereniging, met hun vriendjes en vriendinnetjes, niet zo’n leuke middag gehad.
Ook de mensen achter de bar en keuken bedankt. Steijn, wat heb je goed geholpen bij het uitzetten van de spellen. Wat was die slang zwaar hé.

Weert MD1 - Tegelen MD1,
Concordia MD2 - Meerssen MD3,