Rabo NK Hockey Techniek jeugd tussen 8 en 13 jaar

16 september 2011

Heb jij de STIX-FACTOR en ben je tussen de 8 en 13 jaar? Maak jij je club trots bij het NK Hockey Techniek? De hockeycompetitie is nog maar net begonnen of de leukste en meest leerzame dag van de herfstvakantie staat al weer voor de deur: het Rabo NK Hockey Techniek 2011. Na het succes van vorig jaar kan er dit jaar gekozen worden uit maar liefst twaalf dagen verdeeld over het land, dus er is plaats en plek genoeg. Alle hockey(st)ers in de leeftijd van 8 t/m 13 jaar zijn welkom en je kunt ook altijd met teamgenoten of leeftijdsgenoten ingedeeld worden in een trainingsgroep.

Je krijgt een dag lang techniektraining en wedstrijdvormen onder begeleiding van speciaal opgeleide techniektrainers. Als deelnemer ga je hoe dan ook naar huis met een Rabo-bidon, een NK Dita-hockeybal, een NK-shirt en een medaille. Per leeftijdscategorie gaan er per locatie een aantal finalisten door naar de Champions Day. Tijdens deze speciale dag maken hockeyinternationals de Nederlandse Kampioenen Hockey Techniek 2011 bekend.
Ben jij handig met bal en stick en tussen de 8 en 13 jaar, schrijf je dan nu snel in en wie weet heb jij de ‘STIX-FACTOR’ en word jij de Nederlands Kampioen van jouw leeftijdscategorie en win je onder andere een Dita Kledingpakket van € 250,-. In de bijlage de poster met de data. Ga voor meer informatie en inschrijven naar www.nkhockeytechniek.nl.

Bijlage

22augustus Versiering clubhuis ZATT 18:00 - 23:00