Praktisch.jpg
Nieuws
Nieuws afbeelding

De eerste selectieronde van MD en MC is achter de rug...

25 april 2016
Vorige week maandag en dinsdag hebben bijna 100 jeugdspeelsters van de D en C leeftijd zich 100% gegeven tijdens de 1e selectietrainingen. Maandag was het nog een beetje fris langs de lijn, maar dinsdagavond hadden de ouders meer geluk en konden in het zonnetje de verrichtingen van hun dochters goed volgen. 

Frank en Marcel hebben de selectietrainingen enkele weken geleden aan de jeugdtrainers doorgegeven en de kinderen waren bekend met de meeste oefeningen.
Na het uitdelen van de nummertjes en een gezamenlijke warming-up, werd er gestart. 

De speelsters konden prima worden beoordeeld door een select en vooral zeer ervaren gezelschap van (oud-)hockeyers, (oud-)coaches en spelers van ons eigen Heren 1.  

Noteer het vast in de agenda:
Woensdag 11 mei (Meisjes D-selectie) en donderdag 12 mei (Meisjes C-selectie) staat de tweede selectieronde op het programma, met een zelfde opzet als vorige week. 

Na de twee selectierondes zullen beoordelaars enkele wedstrijden bezoeken, om de speelsters ook tijdens de wedstrijden in actie te zien. De Technische Commissie Junioren kan vervolgens na deze drie beoordelingsmomenten de teams gaan samenstellen.

Agenda

Teamselector

Uitslagen