Veel animo voor hockey instuif

29 februari 2016

Liefst 40 kinderen waren op de instuif van hockeyclub Blerick afgekomen. Veel jeugdleden hadden vriendjes en vriendinnetjes meegebracht. Het was koud maar zonnig weer en al snel renden de kinderen met rode blosjes op de wangen over het veld.

Na de basistechniek oefeningen werden er hockeyspellen gedaan. Bij het blokjes hockey ging het er zeker bij de oudere kinderen hard en fanatiek aan toe en werden er veel blokjes omgespeeld. De jongere kinderen storten zich bij het wedstrijdje met 6 "man” op de bal. Dat dit niet helemaal volgens de regels ging deed er niet toe. Ze deden er alles aan om in het bezit van de bal te komen. Ook bij het mijnenveld en knotshockey deden de kinderen hun best. Scoren bij een echte jeugdkeeper bleek ook erg in trek te zijn. Onze keeper Niek werd behoorlijk op de proef gesteld. De jongens vonden vooral de helm erg interessant.

Al met al een geslaagde instuif en de eerste aanmeldingen voor de proeftrainingen zijn al binnen. Heb je de instuif gemist en wil je toch gratis proberen of hockey leuk is, meld je dan, o.v.v. naam en geboortedatum, aan voor een aantal proeftrainingen bij: [email protected]

Björn, Pepijn, Damian, Nout, Jamahl, Freek, Marleen, Niek, Sandra en Froukje bedankt voor de hulp bij de instuif. Zonder jullie hulp zou deze instuif niet zo goed geslaagd zijn.